lauantai 1. elokuuta 2015

12 days till im back in Hawaii

12 Days Till Im Back In Hawaii


En pysty edes kuvailemaan kuinka onnellinen olen tällä hetkellä kun tietää että vajaan 12 päivän päästä pääsen takaisin Hawaiin aurinkoon ja mikäpä tärkeintä pääsen näkemään poikaystäväni joka tosiaan asuu siellä. Hawaiia en pysty kuvailemaan yhdellä tai edes kahdella sanalla, se on sellainen paikka joka täytyy itse jokaisen kokea. Sen luonto on henkeäsalpaava, aallot mitä mahtavimmat jos surffailusta tykkää, ihmiset ovat erittäin ystävällisiä ja hyväntuulisia toisinkuin suomessa ja shoppailu mahdollisuudet ovat huikeat.  

Ekan kerran kävin Hawaiilla isäni kanssa noin 3 vuotta sitten jolloin ehdottomasti rakastuin samantien paikkaan, siitä hetkestä lähtien päätin että teen mitä tahansa jotta voisin muuttaa sinne ja edelleen se on tavoitteena ja itseasiassa ajankohtainenkin pian sillä minulla on tällä hetkellä Kapiolani Community Collegen ja University Of Hawaiian kanssa paperisota meneillään joten jos kaikki menee suunnitellusti niin ensi vuoden syksyllä pitäis sitten olla pelkkä menolippu kädessä ja suunta kohta paratiisia ainakin kolmeksi vuodeksi. Jotenkin on aina tuntunut inhottavalta asua suomessa, en tiedä miksi mutta jotenki suomi ei ole koskaan tuntunut kodilta tai sellaiselta paikalta jonne haluaisin jäädä pysyvästi asumaan mutta jenkit taas antaa ihan eri fiiliksen.. Sellaisen kodinomaisen ja onnellisen olon.. 

12 Elokuuta tosiaan on pelkkä meno lippu Hawaiille enkä tiedä tarkalleen kauan siellä tulen olemaan, luultavasti ainakin sen pari kuukautta jos ei pidempääkin.. Tulen asumaan poikaystäväni luona koko tuon ajan joten pääsee kokkailemaan kaikkia super hyviä jenkki ruokia ja viettämään laatu aikaa hänen kanssaan :) Jahka pääsen perille niin pyrin ottamaan paljon mageita kuvia luonnosta ja postaamaan niitä blogiin jotta näette että millaista siellä on muuta kuin googlen kuvista. Tarkalleen laskettuna olen Hawaiilla ollut noin 7 kertaa ja pari kertaa Mauilla joten jos teillä on mitään kysymyksiä lentoihin tai mihin tahansa liittyen niin vastaan ilomielin :) Laitan tähän alle muutamia vanhoja kuvia joita otin maaliskuussa kun siellä olin. PS. Voin erikseen tehdä postauksen jossa suosittelen vaikka hyviä hotelleja, shoppailu paikkoja, rantoja yms jos haluatte :) 


Hilton Hawaiian Villagen edustalta otettu kuva 


Waikikin edustalla, kuvasta näkee myös Diamond Headin jossa on erittäin hyviä patikointi reittejä jos siitä tykkää.


Paikallista asutusta

Jos Hawaiille suuntaatte niin suosittelen mennä katsomaan auringonlaskua edes yhden kerran koska se on jotain aivan upeeta ja on mahdollisuus myös nähdä vihreän välähdyksen :)

North Shore

Honolulu Aquarium

Somewhere in North Shore

Upea The Dead man's Catwalk !

Mauilla ja Big Islandilla pääsee ihastelemaan mustia hiekkarantoja :)

Kailua Ranchillä oli tuo Jurassic Park kyltti :) Porukalla tehtiin Movie Tour jossa käytiin kattoo eri elokuvien ja sarjojen kuvauspaikkoja kuten Jurassic Park, 50 first dates, You me and Dupree ja Lost :)

Kuva otettu Kalakaua Avenuelta.
Hihiiii ja tatuointini jonka kerkesin ottaa Tammikuussa kun kävin uudelleen Hawaiilla :) Tatuoinnin otin Victorian Tattoolla joka oli Ala Moana Blvd:lla.. Tattoo Artist: Anthony !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti