sunnuntai 23. elokuuta 2015

Lucky for living in Hawaii

Lucky for living in Hawaii


Kamalaa kun tuntu etta tuo lentomatka ei ikina lopu, mutta vihdoin ja viimein paasin perille. Lento lahti tosiaan 12.8 kohti Honolulua ja lento aika oli vajaat 29 tuntia mika ei onneksi ollut kamalan pitka meinaan tanne on kestanyt lentaa jopa sen 39 tuntia. Onneksi aikaero ei ole tuntunut ollenkaan vaikka se onkin huimat 13 tuntia, mutta huomaa etta jotenki tahtoo herata reippaasti aikasemmin kuin normaalisti. 

Taalla olen kerinnyt jo majailla vajaat pari viikkoa, on kylla ollut aivan upeeta.. Kamala ikava ollut kavereita joten mahtavaa paasta nakemaan niita jalleen, hiukan on myos ollut ikava aaltoja ja naita rantoja. Havaijilla oon kayny 7 kertaa eika koskaan kyllastyta, taalla on aina mulle jotain uutta ja ihmeellista mita en ole aikasemmin nahnyt. Taalla tulen nyt asumaan jonkun aikaan joten jos haluatte niin voin postailla lisaa aiheesta ja kertoa millaista taalla on yms. 

Uutisten mukaan nayttaa silta etta 4 tason hurrikaani saattaa iskea tanne Oahun saarelle keskiviikkona joten saapi nahda etta onko kamalan vakava.. Ollaan kuitenkin varauduttu pahimpaan koska ikina ei tieda mutta toivotaan etta se tuo vaan sateita ja tuulta mukanaan eika sen pahempaa.. Jos teilla on jotain kysyttavaa niin mielellani vastailen :) Lisaa kuvia voitte kaya kattomassa mun IGsta MischaRosenbjerg



Lanikai Beach
Diamond Head

Nakyma meijan asunnolta.



Lanikai Beach

Lanikai Beach


4 kommenttia:

  1. Aloitin seuraamaan keväällä sun blogia ja hukkasin mielestäni blogin nimen, onneksi linkkasit fb bloggaajiin!:) mä lukisin tosi mielelläni juttuja millaista siellä on yms!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii ihana kuulla etta seurailit blogiani kevaalla ja kiva jos edelleenkin seuraat :) Koitan postailla tanne blogin puolelle niin paljon kuin mahdollista.

      Poista
  2. Siistiä! Miten oot saannu kaiken rahan noihin seittemään reissuun? Ootko vaan ahkera säästämään?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo mulla on kolme eri tyopaikkaa joten niissa tulee tienattua ihan kivasta :)

      Poista